UD AF HUSET

KLASSISK DANSK - KOLDT OG LUNT!

  • 1. Pandestegte rødspættefiletter
    89,-

    Hjemmelavet remoulade og citron.

  • 2. Pandestegte rødspættefiletter
    99,-

    Hjemmelavet mayonnaise, håndpillede rejer og citron.

  • 3. Pandestegte rødspættefiletter
    99,-

    Hjemmelavet remoulade, håndpillede rejer og citron.

  • 4. Gåseskud
    129,-

    Pandestegte rødspættefileter på sprød toast med håndpillede rejer, urtedressing og gravad laks.

  • 5. Røget ål
    129,-

    Æggestand, æbleløgcreme, purløg og friteret peberrod.

  • 6. Rejer
    119,-

    På ristet toast med hjemmelavet mayonnaise og citron.

  • 7. Æg og rejer
    79,-

    Hjemmelavet mayonnaise og citron.

  • 8. Æggemadden
    79,-

    Karrymayonnaise, tomat, rødløg, purløg og stegt rullebacon af frilandsgris.

  • 9. Kryddersilden
    79,-

    Kartoffel, rå løg, sprøde løg, kapers og æggeblomme.

  • 10. Marineret sild
    79,-

    Æg, hjemmelavet karrysalat, rå løg og kapersbær.

  • 11. Røget sild
    89,-

    Rødløg, radiser, purløg og æggeblomme.

  • 12. Snapsemadden
    89,-

    Kartoffel, æbleløgcreme, sild og kapers.

  • 13. Varmrøget laks
    139,-

    Rørt hytteostcreme og rugbrødscrumble.

  • 14. Gravad laks
    129,-

    På ristet surbrød med rævesauce.

  • 15. Gåsens gravad laks
    129,-

    På ristet surbrød med æbleløgcreme.

  • 16. Gåsens kartoffel og gravad laks
    109,-

    Tomat, æbleløgcreme og håndpillede rejer.

  • 17. Gæslingen
    119,-

    Røget kartoffel, avocadocreme, håndpillede rejer og dildmayonnaise.

  • 18. Kartoffelmadden
    69,-

    Hjemmelavet mayonnaise, tomat, rå løg og sprøde løg.

  • 19. Kongens kartoffelmad
    89,-

    Karrymayonnaise, tomat, rå løg, sprøde løg, stegt rullebacon af frilandsgris og ørredrogn.

  • 20. Hønsesalat
    129,-

    Små croissanter og stegt rullebacon af frilandsgris.

  • 21. Røget and
    139,-

    Hjemmelavet flødepeberrod, asier, syltede valnødder og friteret andeskind.

  • 22. Hjemmelavet lun leverpostej
    69,-

    Agurkesalat, syltede rødbeder og stegt rullebacon af frilandsgris.

  • 23. Dyrlægens Natmad
    99,-

    Hjemmelavet leverpostej, saltkød, rå løg, portvinssky og kapers.

  • 24. Hjemmelavet rullepølse
    89,-

    Italiensk salat, rå løg, portvinssky og kapers.

  • 25. Klassisk tatar
    129,-

    Okseinderlår, hjemmelavet pickles, rå løg, kapers, peberrod og æggeblomme.

  • 26. Rørt tatar
    139,-

    Okseinderlår rørt med æggeblomme, oliven- olie, dijonsennep, rå løg, kapers og estragon. Pyntet med pickles, sprøde løg og æggeblomme.

  • 27. Klassisk oksespidsbryst
    89,-

    Hjemmelavet flødepeberrod, agurkesalat og syltede rødløg.

  • 28. Gåsens oksespidsbryst
    89,-

    Hjemmelavet pickles, sprøde løg, friskhøvlet peberrod og agurkesalat.

  • 29. Klassisk roastbeef
    89,-

    Hjemmelavet remoulade, sprøde løg, friskhøvlet peberrod og agurkesalat.

  • 30. Roastbeef og kartoffel
    99,-

    Bearnaisecreme, kartoffel, sprøde løg, friskhøvlet peberrod og agurkesalat.

  • 32. Fedtemaden
    89,-

    Gammel ost fra Asaa mejeri (1,5 år) med fedt, rå løg, portvinssky og rom.

  • 33. Den gamle
    99,-

    Gammel ost fra Asaa mejeri (2,5 år) med fedt, rå løg, portvinssky og rom.

  • 35. Hjemmelavede fiskefrikadeller
    129,-

    Remoulade, agurkesalat, rysteribs og rugbrød.